ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ HYPERDESMO ΤΙΜΗ

Μονωση ταρατσας hyperdesmo τιμη η καλύτερη της αγοράς. Η μόνωση ταράτσας με πολυουρεθάνη θα μειώσει σημαντικά το κόστος θέρμανσης και ψύξης στο σπίτι σας. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών με Μονωση ταρατσας hyperdesmo αναφέρουν εξοικονόμηση κόστους ενέργειας από 25% έως 50% στους λογαριασμούς τους. Η Μονωση ταρατσας hyperdesmo- πολυουρεθάνης δημιουργεί εκατομμύρια σφραγισμένες μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα, δημιουργώντας μόνωση τέσσερις φορές πιο αποτελεσματική από άλλες. Η υγρομόνωση ταράτσας με πολυουρεθάνη εφαρμόζεται σε μια οροφή ως ενιαίο μονολιθικό φράγμα στα στοιχεία. Είναι μία λύση μόνωσης που μπορεί να προσφέρει ένα απρόσκοπτο φράγμα ενάντια στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΚΟΣΤΟΣ
ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ HYPERDESMO
ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

Μονωση ταρατσας με πολυουρεθανη hyperdesmo Υγρομονωση

Εξοικονομήστε χρήματα προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον με μια μoνωση ταρaτσας hyperdesmo. Η χρήση του σωστού προϊόντος επίστρωσης μπορεί να δημιουργήσει ανακλαστικότητα θερμότητας και ενεργειακή απόδοση. Με παρόμοια έννοια με το να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα σε μια ζεστή μέρα, οι επικαλύψεις στέγης μπορούν να παρέχουν επιφάνειες που αντανακλούν τον ήλιο για να διατηρήσουν χαμηλότερες θερμοκρασίες στέγης. Κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες, οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν τους 40 ° C. Ακόμα μπορεί να πέσουν υπό τους 0 ° C . Μεγάλο μέρος της θερμότητας που παράγεται από την απορρόφηση της ακτινοβολίας του ήλιου μεταφέρεται στο εσωτερικό του κτιρίου και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην κατανάλωση ενέργειας. Το πιστοποιημένο υλικό για μονωση ταρατσας hyperdesmo μετριάζει την ποσότητα του κλιματισμού που απαιτείται στα κτίρια και μπορεί να μειώσει τους λογαριασμούς ενέργειας έως και 50 τοις εκατό.

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ HYPERDESMO
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ HYPERDESMO

Οι επιστρώσεις πολυουρεθάνης παρέχουν μια εξαιρετικά ανθεκτική επιφάνεια που προστατεύει την ταρατσα σας από μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών. Οι ουρεθάνες έχουν υψηλότερη αντοχή σε εφελκυσμό, επιτρέποντας στην επίστρωση να αντιστέκεται στη διαστολή συστολή του συστήματος οροφής. Οι επικαλύψεις ουρεθάνης μπορούν να προέρχονται από αλειφατικές ή αρωματικές συνθέσεις. Οι επικαλύψεις αλειφατικής ουρεθάνης παρέχουν μακροχρόνια προστασία από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ οι αρωματικές ουρεθάνες παρέχουν τα βασικά οφέλη μιας επικάλυψης ουρεθάνης, αλλά μπορεί να επηρεάσουν την ακεραιότητα της μεμβράνης με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι αρωματικές επικαλύψεις μπορεί να έχουν κιμωλία λόγω της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία με την πάροδο του χρόνου.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία μας

Βρείτε μας στο Facebook στο Instagram

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *