Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων τιμές

Η εταιρεία ελαιοχρωματισμού VAFO.GR ειδικεύετε στο Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων με προσιτές τιμές σε Αθήνα και όλη την Αττική. Η εταιρεία ελαιοχρωματισμού VAFO.GR διαθέτει έμπειρα συνεργεία με επιβλέποντες τεχνικούς, μηχανικούς και μάστορες οι οποίοι ανήκουν στην εταιρεία ελαιοχρωματισμού και δεν είναι εξωτερικά συνεργεία που δεν γνωρίζουμε.

Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων με σκαλωσιές

Η εταιρεία ελαιοχρωματισμού VAFO.GR μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο ποικίλουν οι τρόποι με τους οποίους φέρνει εις πέρας ένα έργο. Το Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων μπορεί να γίνει με σκαλωσιές ή και χωρίς σκαλωσιές. Διαθέτουμε ιδιόκτητες σκαλωσιές τις οποίες αναλαμβάνουμε την μεταφορά και το στήσιμο με δικά μας εργαλεία και μεταφορικά μέσα.

Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων χωρίς σκαλωσιές με καλαθοφόρο γερανό

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα καλαθοφόρα οχήματα (γερανό με καλάθι) τα οποία χειρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες διπλωματούχους χειριστές. Τα καλαθοφόρα μας διαθέτουν πινακίδες ΕΡΓΟΥ, που σημαίνει ότι είναι εξουσιοδοτημένα από το κράτος να φέρνουν εις πέρας διάφορα τεχνικά έργα χωρίς άδεια από την πολεοδομία. Με αυτό τον τρόπο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα στην ιδιοκτησία σας μπορεί το Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων να γίνει χωρίς την χρήση σκαλωσιάς αλλά με καλαθοφόρο όχημα.

Πρώτα επισκευή & μετά βάψιμο

Έτσι όπως σε όλες τις δουλείες έτσι και στην δικιά μας η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για το Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων. Πρώτα επισκευάζουμε σωστά τις επιφάνειες και στην συνέχεια τις βάφουμε.

Οι εργασίες εκτελούνται ως εξής:

  • Σπάσιμο και χτύπημα όλων των σαθρών σημείων του σκυροδέματος.
  • Με την αφαίρεση των σαθρών σημείων συνήθως εμφανίζεται ο οπλισμός του σκυροδέματος. ( οι μπετόβεργες που λέμε) όπου βρούμε λοιπόν σίδερα οπλισμού τα τρίβουμε καλά με συρματόβουρτσα και στην συνέχεια τα περνάμε με ειδικό αντισκουριακό μονωτικό υλικό.
  • Όπου έχει φούσκωση το παλιό χρώμα (από υγρασία) το ξύνουμε και περνάμε ακρυλικό αστάρι ΝΕΥΤΙΟΥ.
  • Όπου υπήρχαν σαθρά σημεία και έχουν αφαιρεθεί, τα επισκευάζουμε με σοβά στον οποίο ρίχνουμε ρητίνη και ίνες για την καλύτερη πρόσφυση των υλικών και για ένα αποτέλεσμα όπου θα κρατήσει για πάνω από 10 χρόνια.
  • Στην συνέχεια για να έχουμε ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στις επιφάνειες των τοίχων. Σπατουλάρουμε τα σημεία πού έχουν επισκευαστεί με παρετίνα ή κόλλα ανάλογα τις επιφάνειες των τοίχων σας.
  • Αργότερα αφού στεγνώσουν τα υλικά τα τρίβουμε με υαλόχαρτα και στην συνέχεια περνάμε ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΥΤΙΟΥ όλες τις επιφάνειες που έχουν επισκευαστεί.
  • Τέλος περνάμε όλες οι επιφάνειες τις επιφάνειες με 2 χέρια ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ (ELASTIC) & ΜΩΝΟΤΙΚΟ χρώμα 1ης ποιότητας σε απόχρωση της αρεσκείας σας. (Το ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ χρώμα έχει την ιδιότητα να αντέχει την συστολή και την διαστολή από την αλλαγή θερμοκρασίας. Έτσι δεν θα δημιουργηθούν ρωγμές και σκασίματα με την πάροδο του χρόνου.)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Διαθέτουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας τα οποία προβλέπονται για τις εργασίες και αναλαμβάνουμε την αστική ευθύνη. Όλοι μας οι εργαζόμενοι είναι ασφαλισμένοι σύμφωνα με το νόμο και την οικονομική επιβάρυνση της εταιρείας μας.

ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ:

Για το Εξωτερικό βάψιμο πολυκατοικίας κτιρίων τηλεφωνήστε μας στο 210-4412079. Πάρτε προσφορά άμεσα και εντελώς δωρεάν από την εταιρεία μας.

Βρείτε μας στο FACEBOOK, INSTAGRAM, PINTEREST, TWITER

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *