Η Ψυχολογία Των Χρωμάτων!!

Παράδιγμα πως ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα χρώματα.

Εδώ θα μιλήσουμε για την ψυχολογία των χρωμάτων στην ζωή μας. Το χρώμα είναι κάτι περισσότερο από μια οπτική εμπειρία. Είναι μία ψυχολογία που μπορεί να επηρεάσει ριζικά τη διάθεση και τα συναισθήματά σας. Είναι μια κλασική μορφή επικοινωνίας που μπορεί να προβάλει την προσωπικότητά σας και να ρυθμίσει τον τόνο σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Οι αντιδράσεις στο χρώμα μπορεί να είναι υποκειμενικές, αλλά γενικά, ορισμένοι τύποι χρωμάτων παράγουν ιδιαίτερες απαντήσεις. Τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο και το πορτοκαλί μπορούν να παράγουν συναισθήματα ζεστασιάς ή επιθετικότητας, ενώ δροσερά χρώματα όπως το πράσινο και το μπλε μπορεί να είναι ήρεμα ή καταθλιπτικά.Γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από την ψυχολογία των χρωμάτων.

Η Ψυχολογία Του Μπλε.

Μπλέ Δωμάτιο.

Το Μπλε είναι ήρεμο και δροσερό. Είναι το πιο δημοφιλές χρώμα, επειδή συμβολίζει τον ουρανό και την θάλασσα. Όσοι αγαπούν το μπλε είναι αξιόπιστοι, πιστοί, φιλικοί και δυνατοί. Λόγω της ηρεμιστικής του δύναμη, το μπλε λειτουργεί καλά στο υπνοδωμάτιο.

Η Ψυχολογία Του Κίτρινου.

Κίτρινο Δωμάτιο.

Το Κίτρινο αντιπροσωπεύει ευτυχία, αισιοδοξία, έμπνευση και καλοκαίρι. Σε αυτούς που αρέσει το κίτρινο χρώμα προσελκύονται από τα νέα και τα σύγχρονα. Ανοιχτό κίτρινο μπορεί να φέρει μια ηλιόλουστη αίσθηση σε ένα χώρο χωρίς να είναι συντριπτικό στο μάτι.

Η Ψυχολογία Του Μωβ.

Μοβ δωμάτιο.

Το Μωβ διεγείρει τη φαντασία. Είναι το χρώμα των δικαιωμάτων, της πολυτέλειας και του πλούτου. Εκείνοι που μοιάζουν Σε εκείνους που αρέσει μωβ τείνουν να είναι δημιουργικοί, σοφοί και ρομαντικοί. Θέλετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας σε ένα δωμάτιο; Δοκιμάστε να βάψετε τους τοίχους μια ήρεμη απόχρωση αυτού του χρώματος.

Η Ψυχολογία Του Κόκκινου.

Κόκκινο Δωμάτιο.

Το Κόκκινο, το χρώμα της εμπιστοσύνης, του ενθουσιασμού και της ενέργειας, είναι το πιο ψυχολογικά διεγερτικό χρώμα που υπάρχει.Σε εκείνους που αρέσει το κόκκινο χρώμα είναι παθιασμένοι, ενεργητικοί, εξερχόμενοι και θαρραλέοι. Θέλετε να φέρετε μια χαρούμενη αίσθηση στο χώρο σας; Δοκιμάστε να βάψετε με κόκκινες λεπτομέρειες ένα τοίχο του σπιτιού σας.

Η Ψυχολογία Του Πράσινου.

Πράσινο Δωμάτιο.

Το Πράσινο είναι το χρώμα της φύσης. Ηρεμεί και χαλαρώνει, το πράσινο μπορεί επίσης να περιγραφεί ως χαρούμενο, αρμονικό, ενεργοποιημένο χρώμα γεμάτο ζωή. Σε εκείνους πού αρέσει το πράσινο πιστεύουν στην ισορροπία, τη σταθερότητα και την επιμονή. Φέρτε ενέργεια σε ένα δωμάτιο ζωγραφίζοντας σε μια απαλή απόχρωση του πράσινου.

Η Ψυχολογία Του Ροζ.

Ροζ Δωμάτιο.

Το Ροζ είναι το λεπτό κομμάτι της οικογένειας των κόκκινων χρωμάτων.Όσοι αγαπούν το ροζ, θεωρούνται θηλυκοί, αθώοι και ρομαντικοί. Σε σύγκριση με το κόκκινο, το ροζ είναι ένα πιο ήρεμο χρώμα που μπορεί να λειτουργήσει καλά στην κρεβατοκάμαρα.

Η Ψυχολογία Του Καφέ.

Καφέ Δωμάτιο.

Ο Καφέ αντιπροσωπεύει τη γη, την ασφάλεια και την ικανοποίηση. ε εκείνους που αρέσει το καφέ χρώμα τείνουν να αγαπούν τη φύση, την απλότητα και την άνεση.

 Η Ψυχολογία Του Πορτοκαλί.

Πορτοκαλί Δωμάτιο

Το Πορτοκάλι χρώμα θεωρείται υγιές και γόνιμο. Απαιτεί προσοχή ενώ συμβολίζει την ισορροπία, τη ζεστασιά, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό. Σε εκείνους που αρέσει το πορτοκαλί χρώμα είναι φιλικοί και συναντιούνται με όλους. Το πορτοκάλι διεγείρει την όρεξη και μπορεί να προσθέσει μπαχαρικά σε μια τραπεζαρία.

Η Ψυχολογία Του Ασημί.

Ασημί Δωμάτιο.

Το Ασημί χρώμα αντιπροσωπεύει την ευημερία και τον πλούτο. Σε εκείνους που αρέσει το ασημί έχουν την αίσθηση του στυλ και της κομψότητας. Ο ελαιοχρωματισμός ενός δωματίου με ασημί χρώμα μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση πλούτου.

Η Ψυχολογία Του Λευκού.

Λευκό Δωμάτιο.

Το Λευκό αντιπροσωπεύει τη νεότητα και την καθαριότητα και δημιουργεί ένα δροσερό, αναζωογονητικό συναίσθημα. Σε εκείνους που αρέσει το λευκό χρώμα προτιμούν ένα σύγχρονο ύφος. Οι πιο ζεστές αποχρώσεις του λευκού βοηθούν το δωμάτιο να αισθάνεσαι πιο αθόρυβος όταν βρίσκεσαι μέσα, ενώ οι πιο δροσερές αποχρώσεις τείνουν να επιτύχουν μια πιο επίσημη αίσθηση.

Η Ψυχολογία Του Μαύρου.

Μαύρο Δωμάτιο.

TΟ Μαύρο αντιπροσωπεύει κομψότητα, μυστήριο και δύναμη. Εκείνοι που αγαπούν το μαύρο λέγεται ότι είναι φιλόδοξοι και εκλεπτυσμένοι. Πάρα πολύ μαύρο, ωστόσο, μπορεί να είναι καταθλιπτικό. Σκεφθείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χρώμα προφοράς για να προσθέσετε δράμα στο δωμάτιό σας.

Η Ψυχολογία Του Γκρι.

Γκρι Δωμάτιο.

Το Γκρι είναι κλασικό, κομψό και λειτουργεί καλά με τα περισσότερα χρώματα. Εκείνοι που τους αρέσει το γκρι είναι έξυπνοι και πειθαρχημένοι.Το ζεστό γκρι που συνδυάζεται με άλλα ζεστά χρώματα δημιουργεί ένα ζωντανό και φιλόξενο χώρο.

Γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από την ψυχολογία των χρωμάτων και την προσωπικότητά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε έτσι ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.Για το βάψιμο ενός Τοίχου, του Σπιτιού σας ακόμη και της Πολυκατοικίας σας Εσωτερικά και Εξωτερικά.

Μία σκέψη πάνω στο “Η Ψυχολογία Των Χρωμάτων!!

  1. Pingback:TOP ΧΡΩΜΑΤΑ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ - VAFO.GR Ελαιοχρωματισμοί Κτιρίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *