ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ

θερμοπροσοψη εξωτερικη θερμομονωση τιμες πολυκατοικιας

Η ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ του σπιτιού μας είναι το πιο σημαντικό μέρος όσον αφορά τη θερμομόνωση, καθώς είναι συνήθως αυτή με τη μεγαλύτερη επιφάνεια εκτεθειμένη στα στοιχεία της φύσης.

Ευτυχώς, εδώ και μερικά χρόνια, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ενεργειακή απόδοση του σπιτιού, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνετε με τα συστήματα ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ καθώς διατηρείτε η θερμοκρασία εσωτερικά τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

Κατάλληλη εποχή για θερμοπρόσοψη εξωτερική θερμομόνωση

Οι οικοδομικές εργασίες μπορούν να διεξαχθούν όλο τον χρόνο. Όλες οι χρονικοί περίοδοι είναι κατάλληλες για την τοποθέτηση θερμοπροσοψης εξωτερικής θερμομόνωσης. Για την καλύτερη πρόσφυση των υλικών θα πρέπει η θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 35 βαθμούς ºC. Η βροχή θεωρείται ανασταλτικός παράγοντας για την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης εξωτερικής θερμομόνωσης γι’αυτό θα πρέπει το χρονικό διάστημα εφαρμογής να είναι το κατάλληλο.

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ
θερμοπροσοψη εξωτερικη θερμομονωση πολυκατοικιας τιμες Αθήνα

Ποια ειναι η καλυτερη θερμοπροσοψη-θερμομονωση

Στην σημερινή εποχή ένα από τα ερωτήματα που δημιουργείται στους καταναλωτές είναι ποια είναι η καλύτερη θερμοπρόσοψη – θερμομόνωση. Η κατάλληλη επιλογή θερμοπροσοψης – εξωτερικής θερμομόνωσης εξαρτάται από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες και την τοποθεσία που βρίσκετε η ιδιοκτησία σας.

Για παράδειγμα εάν ζείτε σε μια πόλη με ήπιες καιρικές συνθήκες, ένας ακρυλικός σοβάς θερμοπρόσοψης είναι μια πολύ αξιόπιστη επιλογή, δίχως να φορτώνεστε με ακριβότερα υλικά, τα οποία δεν τα έχετε ανάγκη.

Ωστόσο εάν ζείτε σε περιοχή με έντονες καιρικές συνθήκες και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας υπάρχουν εξιδεικευμένα υλικά για αυτές τις περιπτώσεις. Ο σιλικονούχος τελικός σοβάς είναι καταλληλότερος σε αυτές τις περιπτώσεις.

  • Ο σιλικονούχος τελικός σοβάς είναι είναι ακριβότερος κατά ένα ποσοστό από τον ακρυλικό
  • Ο σιλικονούχος σοβάς είναι ανώτερος ως προς τη στεγανοποίηση των τοίχων σε σχέση με τον ακρυλικό σοβά.
  • Ο ακρυλικός σοβάς είναι κατάλληλος και επαρκής ώστε να τοποθετηθεί σε περιπτώσεις ήπιων καιρικών συνθηκών, εξοικονομώντας χρήματα.
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ
θερμοπροσοψη εξωτερικη θερμομονωση πολυκατοικιας τιμες Πειραιας
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ ΑΘΗΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Θερμοπροσοψη Πολυκατοικιας

Πλέον στις μέρες μας με προηγμένη τεχνολογία η θερμοπροσοψη πολυκατοικιας είναι αναγκαία. Είναι η καλύτερη λύση προστασίας των σπιτιών αλλά και της επιβίωσης μας μέσα σε αυτά. Ωστόσο οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά την πιθανότητα να προβούν σε μία τέτοια αναβάθμιση. Η θερμοπροσοψη πολυκατοικιας θα σας έχει πολλά οφέλη:

  • Μείωση κατανάλωσης ενέργειας
  • Απόσβεση χρημάτων έργου πολύ σύντομα
  • Τον χειμώνα κρατάει η ζέστη μέσα στο σπίτι σας
  • Το καλοκαίρι απολαμβάνεται ένα δροσερό σπίτι
  • Ωστόσο έχετε την ευκαιρία να δώσετε ένα νέο και πιο σύγχρονο στύλ στην ιδιοκτησία σας
θερμοπροσοψη πολυκατοικιας
θερμοπροσοψη πολυκατοικιας
εξωτερικη θερμομονωση πολυκατοικιας
εξωτερικη θερμομονωση πολυκατοικιας

Εξωτερικη θερμομονωση σε διαμερισμα πολυκατοικιας θερμοπροσοψη

Ως ιδιοκτήτης διαμερισματος σε πολυκατοικια, η εξωτερικη θερμομονωση είναι κάτι που σας έχει απασχολήσει σίγουρα. Πέρα από τα πλεονεκτήματα που αναγράφουμε παραπάνω ίσως έχτε και κάποια αναπάντητα ερωτήματα. Είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

2104412079 – Πάρτε προσφορά

αδεια μικρης κλιμακας για θερμοπροσοψη
αδεια μικρης κλιμακας
θερμοπροσοψη τιμη ανα τετραγωνικο
θερμοπροσοψη τιμη ανα τετραγωνικο

θερμοπροσοψη| θερμομονωση χρειάζεται αδεια μικρης κλιμακας?

Όπως για όλες τις εργασίες των ανακαινίσεων έτσι και για την θερμοπροσοψη πολυκατοικιας και εξωτερικη θερμομονωση χρειάζεται:

  • Αδεια μικρης κλιμακασ από την πολεοδομία
  • Εάν ζείτε σε πολυκατοικία ίσως χρειαστεί και οι συγκατάθεση των συγκατοίκων σας
Εξωτερική εσωτερικη θερμομονωση σε διαμερισμα

Όταν επιλέγουμε ένα σύστημα για ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ πρέπει να ελέγξουμε ότι έχει αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά:

Να παρέχει στο σπίτι μια εξαιρετική Θερμομόνωση τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.
Πρέπει να είναι αδιαπέραστο από τη βροχή και την υγρασία.
Πρέπει να ελέγχει τη ροή των υδρατμών για να αποφύγει τη συμπύκνωση τους.

Όσον αφορά τα Συστήματα Μόνωσης Πρόσοψης, πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τέσσερις τύπους που θα ταιριάζουν με τη θέση της μόνωσης ως προς το κύριο στοιχείο στήριξης της πρόσοψης:

Τώρα θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα καθενός από τα συστήματα μόνωσης:

Όσον αφορά την επιλογή να πραγματοποιήσουμε τη μόνωση εξωτερικά ή εσωτερικά, το πρώτο πράγμα που θα ελέγξουμε είναι ότι, εάν το κάνουμε εσωτερικά σε ένα κτίριο με πολλούς ορόφους, η άκρη της πλάκας θα είναι σημαντική θερμογέφυρα, επομένως είναι προτιμότερο να πραγματοποιηθεί εξωτερικά.

Θερμοπροσοψη τιμη τετραγωνικου

Στην εξωτερικη θερμομονωση ή θερμοπροσοψη εκτός, από το κόστος των υλικών και εργατικών εξόδων, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος. Για παράδειγμα εάν το έργο απαιτεί χρήση σκαλωσιάς αυτό θα ανεβάσει το συνολικό κόστος των εργασιών. Τα έργα που πραγματοποιούνται σε ισόγειες κατοικίες ή σε μπαλκόνια διαμερισμάτων είναι σαφώς οικονομικότερα από τυφλούς τοίχους πολυκατοικιών.

Βρείτε μας στο FACEBOOK, INSTAGRAM, PINTEREST, TWITER

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *