Τα Αγαπημένα Χρώματα Των Ζωδίων!

ελαιοχρωματισμοί κτιρίων κατοικιών βάψιμο πολυκατοικιών σπιτιού δωματίου τοίχου επισκευή μετώπων στηθαίων μπαλκονιών προσόψεων στηθαία πολυκατοικίας κούτελα μέτωπα κτιρίων προσόψεις μετώπες πολυκατοικιών πρόσοψη κατοικίας μαρκίζα μετώπη μπαλκονιού χωρίς σκαλωσιά στηθαία

Ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα του ζωδίου μου;

Το σπίτι σας είναι το προσωπικό σας ιερό. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να επιλέξετε ένα χρώμα βαφής για το σπίτι σας που δεν οδηγεί σε κρίση ταυτότητας. Γι ‘αυτό με τις σωστές επιλογές στην διακόσμηση του σπιτιού σας θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είστε στη διαδικασία βαψίματος του σπιτιού σας, αλλά δυσκολεύεστε να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα, κοιτάξτε στο ωροσκόπιο σας για να μάθετε. Υπάρχουν αποχρώσεις που πρέπει να επιλέξετε με βάση το ωροσκόπιο σας για να φέρετε ενέργεια, ειρήνη και ευτυχία στη ζωή σας και στο σπίτι σας. Γι’ αυτό πρέπει να ενημερωθείτε για τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων σας.

Τα αγαπημένα χρώματα των Ταύρων.

Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα σημάδι της Γης, εμπνέεται από τη φύση. Ως εκ τούτου, αυτές οι προσωπικότητες πρέπει να περιβάλλεται από μαλακά χόρτα, όπως το φασκόμηλο. Αυτό το χρώμα θα υπενθυμίσει στους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το Ζώδιο να παραμείνουν γειωμένοι και να συνδεθούν με τη Γη για να εμπνεύσει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Οι ταύροι θα βρουν επίσης πιο απαλές αποχρώσεις όπως κρέμα ή Μωβ ελκυστική ως χρώμα βαφής για το σπίτι τους. Το Μωβ βοηθά στη δημιουργία ενός καταπραϋντικού περιβάλλοντος που θα τους κρατήσει ήρεμους και επικεντρωμένους.


Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Διδύμων.

Οι άνθρωποι που εμπίπτουν στο Ζωδιακό σημάδι των Διδύμων προτιμούν χώρους που είναι ανοιχτοί και αδιάκοποι. Ως εκ τούτου, το λευκό για τους τοίχους λειτουργεί τέλεια για αυτούς. Οι δίδυμοι θέλουν επίσης να κρατήσουν τους τοίχους τους γυμνούς, επειδή είναι πάντα εν κινήσει. Οι λευκοί τοίχοι θα δώσουν στο σπίτι μια αίσθηση σαν Ζεν, μια ευχάριστη ανάπαυλα από τα συνήθως ταραχώδη τους χρονοδιαγράμματα. Αλλά, οι δίδυμοι μπορούν επίσης να είναι εκλεκτικοί. Επομένως, η προσθήκη κορδονιών κίτρινου, μπλε, πορτοκαλί και μοτίβα θα αντικατοπτρίζει την ιδιόμορφη προσωπικότητά τους.

Υπνοδωμάτιο σε λευκές αποχρώσεις.

Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Καρκίνων.

Τα παστέλ είναι τέλεια για τους Καρκίνους. Τα λευκά, τα ροζ, το γαλάζιο και τα παστέλ θα δώσουν στο σπίτι τους μία φιλόξενη ενέργεια αυτό το ζωδιακό σημάδι ταιριάζει περισσότερο. Δεδομένου ότι κυβερνούνται από το φεγγάρι, οι Καρκίνοι έχουν αγάπη για τα χρώματα που αντανακλούν.Το Βιολετί είναι επίσης ένα κατάλληλο χρώμα βαφής για το σπίτι ενός καρκίνου, έχουν την τάση να είναι συναισθηματική κατά καιρούς. Το Βιολετί, που είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα, θα ενεργοποιήσει και θα ηρεμήσει τα συναισθήματά του. Στην πραγματικότητα, το βιολετί βοηθά στην αναζωογόνηση των τσάκρας.

Υπνοδωμάτιο σε Βιολετί αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Κριών.

Για τον Κριό, τα φωτεινά και ενεργητικά χρώματα ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά του ειδικά το κόκκινο και το ροζ. Το Κόκκινο θα πρέπει να είναι το χρώμα της επιλογής τους για το σπίτι τους, καθώς είναι το χρώμα του πλανητικού κυβερνήτη του Ζωδιακού του Άρη. Αν και πολλοί σκέφτονται ροζ ως χρώμα που συνδέεται με τα φυτώρια, είναι μια ισχυρή, τολμηρή και απόλυτα μεγαλόχρωμη απόχρωση από μόνη της. Ένα άλλο φλογερό χρώμα που θα παρακινήσει τον Κριό είναι το πορτοκαλί. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να διακοσμήσετε με πορτοκαλί. Ανάλογα με τη σκιά, το πορτοκαλί μπορεί να είναι είτε αρσενικό είτε θηλυκό.

Κόκκινες αποχρώσεις δωματίου.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα του Λέοντα.

Δεδομένου ότι αυτό το ζώδιο είναι ένα παιδί του ήλιου, ένας Λέων είναι φυσικά εξαρτημένος από φωτεινά, ηλιόλουστα χρώματα. Το Marigold (Πορτοκαλί) είναι ένα ζεστό χρώμα και αντιπροσωπεύει τη βασιλική τους φύση, την πίστη τους σε άλλους και την αισιόδοξη προοπτική τους στη ζωή. Οι Λέων πιστεύουν ότι είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του κάστρου τους, κάθε χρώμα τους δίνει μια αύρα ενός κάστρου είναι κάτι που θα τους αρέσει.

Υπνοδωμάτιο σε Merigold (Πορτοκαλί) αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Παρθένων.

Ένα γήινο καφέ τοίχωμα θα κρατήσει μια Παρθένο γειωμένο, και το κάστανο είναι πολύ ήρεμο και υποτονικό, θα τους υπενθυμίσει να μείνουν στο στοιχείο τους. Στην πραγματικότητα, κάθε τόνος της Γης θα προσελκύσει αυτό το ζώδιο. Το παγωμένο μπλε είναι επίσης ένα χρώμα που θα λειτουργήσει καλά σε ένα σπίτι ενός Παρθένου δεδομένου ότι είναι αποτελεσματικοί και τακτοποιημένοι.Οι Παρθένοι θα επιλέξουν συνήθως ένα χρώμα που θα ταιριάζει με τα πάντα. Ως εκ τούτου, είναι πιο πιθανό να επιλέξουν ένα καθαρό και απλό χρώμα.

Υπνοδωμάτιο σε γήινες αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Ζυγών.

Οι Ζυγοί αγαπούν τα εκλεπτυσμένα και παρακμιακά χρώματα. Ένα ροζ χρώμα σαμπάνιας θα προσθέσει ένα κομψό στυλ σε κάθε σπίτι. Ένα απαλό ροζ χρώμα θα προκαλέσει μια ευχάριστη νότα, προσθέτοντας την πολυπλοκότητα στους τοίχους. Ένα σκούρο πράσινο χρώμα θα τους κρατήσει γειωμένους. Αυτά τα χρώματα θα προκαλέσουν την αγάπη και την γαλήνη στον Ζυγό.

Παιδικό δωμάτιο σε Ροζ αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα των Σκορπιών.

Τα χρώματα ισχύος αυτού του σημείου είναι μαύρα και κόκκινα. Έτσι, το καφέ είναι το τέλειο μεσαίο έδαφος μεταξύ των δύο. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει έντονα συναισθηματικά τους σκορπιούς, τα οποία θα τους προσελκύσουν. Οι Σκορπιοί συνήθως στρέφονται προς οτιδήποτε είναι έντονο. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το ζεστό ροζ είναι ένα χρώμα που θα πρέπει να εξετάσει το βάψιμο των τειχών του σπιτιού τους.

Υπνοδωμάτιο στις αποχρώσεις του Μαύρου.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα του Τοξότη.

Το δαμάσκηνο είναι μια ισχυρή σκιά για τον Τοξότη. Αυτό το χρώμα θα βοηθήσει να ωθήσει τον φιλοσοφικό τοξότη προς τις πνευματικές προσπάθειες. Φωτεινά και χαρούμενα χρώματα, όπως το πράσινο ασβέστη,τους βοηθάει να βυθίζονται στην περιπετειώδη προσωπικότητά τους. Ζωντανές μορφές αναδεικνύουν επίσης τη παιχνιδιάρικη πλευρά τους.

Ένα δωμάτιο σε Πράσινες αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα του Αιγόκερου.

Δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι θέλουν να το παίξουν ασφαλές, το ανοιχτό γκρι ταιριάζει απόλυτα με τη συντηρητική τους φύση. Αυτό το χρώμα τους δίνει την τέλεια παλέτα για να προσθέσουν πολύχρωμα βιβλία, τέχνη και φυτά γύρω από το σπίτι τους. Το μπλε του Ναυτικού απευθύνεται και στους Αιγόκερους. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα σπίτια τους θα έχουν γενικά μεγάλα, συμπαγή έπιπλα.

Δωμάτιο σε Γκρι αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα του Υδροχόου.

Δεδομένου ότι ο Ουρανός είναι ο πλανητικός ηγεμόνας του Υδροχόου, το μπλε θα προσελκύσει αυτό το σημάδι. Αυτό το χρώμα θα βοηθήσει την καινοτόμο φύση τους και θα τους βοηθήσει να πειραματιστούν με διασκεδαστικές ιδέες διακόσμησης. Δεδομένου ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν εκκεντρικές προσωπικότητες, το γκρι θα βοηθήσει να διατηρηθεί ένα δωμάτιο ευέλικτο, δίνοντάς τους περισσότερες ευκαιρίες να πειραματιστούν με αξεσουάρ.

Δωμάτιο σε Μπλε αποχρώσεις.
Τα αγαπημένα χρώματα των ζωδίων.

Τα αγαπημένα χρώματα του Ιχθύος.

Δεδομένου ότι ο Ιχθύς είναι υδάτινο ζώδιο, τα χρώματα όπως τυρκουάζ είναι μια καλή εφαρμογή. Τα σπίτια τους θα είναι σαν ένα απαλό ωκεάνιο αεράκι – ειρηνικό και ρομαντικό. Δεδομένου ότι απορροφούν επίσης την ενέργεια άλλων ανθρώπων, η οποία μπορεί να είναι αγχωτική, το περιστατικό θα βοηθήσει αυτό το σημάδι να χαλαρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΘΡΟ: ΧΡΩΜΑΤΑ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάσετε να μας ειδοποιήσετε έτσι ώστε να σας δώσουμε μια προσφορά και να ακούσετε τις προτάσεις μας χωρίς καμία χρέωση.Για το βάψιμο ενός Τοίχου, του Σπιτιού σας ακόμη και της Πολυκατοικίας σας Εσωτερικά και Εξωτερικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *